ПОВИШАВАНЕ НА СТОЙНОСТТА НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ IVECO

Разнообразните принадлежности от IVECO, предназначени всестранно да персонализират автомобила според Вашите желания, могат да превърнат работата и пътуването с него във вълнуващо и уникално преживяване.

В зависимост от предпочитанията ви и особеностите на Вашата работа може да подсилите многостранността на автомобила с предлаганите разнообразни опции или неговата рентабилност чрез икономисващите гориво аеродинамични принадлежности.

Допълнителните активни и пасивни системи за безопасност помагат да защитите по-добре своя автомобил, а високотехнологичните принадлежности ви пренасят в бъдещето, когато сте на борда.

Повишете възможностите си за връзка, като добавите GPS локатор или пълна мултимедийна система. Повишете комфорта на работното си място чрез разнообразните принадлежности, предназначени да направят живота ви по-приятен.

ЗАЩО ДА ИНСТАЛИРАТЕ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ IVECO

Гъвкавост

Персонализирайте автомобила според личните си предпочитания и потребности

Безопасност

Повишете собствената си безопасност, безопасността на автомобила и на другите участници в пътното движение

Рентабилност

По-приятно пътуване означава по-малко умора и по-висока производителност

НАПРАВЕТЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА АВТОМОБИЛА УНИКАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Принадлежности за Daily

НОВА ГАМА ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ЗА ВАШИЯ DAILY

Верен на своя природен инстинкт да предвижда потребностите на Вашия бизнес, New Daily вече притежава пълна гама нови високотехнологични функции, които допълват добре известната му здравина и универсалност и го превръщат в най-добрия бизнес помощник.

  • Нова серия аеродинамични принадлежности, например спойлери, за повишаване на печалбата чрез икономия на гориво и намаляване на емисиите на CO2;
  • Допълнителни системи за активна и пасивна безопасност, осигуряващи възможно най-добрата защита за Вашия автомобил;
  • Нова гама изделия за увеличаване на възможностите за комуникация и нови високотехнологични функции — нова мултимедийна система, задна видеокамера с Wi-Fi връзка и Qi стойка за смартфон.

DAILY Основни принадлежности

ГЪВКАВОСТ

Поставете багажник на своя Daily, за да използвате и пространството на покрива или изберете стойка за туба, стълба или подова платформа. Ако автомобилът се нуждае от допълнителна защита, запитайте за специалната облицовка на товарното отделение, която е изключително устойчива на въздействието на влага и химични вещества и на надраскване.

РЕНТАБИЛНОСТ

Оригиналната система обтекатели гарантира отлични аеродинамични характеристики и намалява разхода на гориво. Аеродинамичният комплект е изпитан в аеродинамична тръба и в реални условия на движение и осигурява по-добър разход на гориво, тъй като обтекателите, направени от плексиглас намаляват аеродинамичното съпротивление и турбулентността на въздушния поток без да ограничават видимостта.

БЕЗОПАСНОСТ

Активни и пасивни системи осигуряват безопасността на автомобила и пътниците: Предната защита е с одобрение за използване в ЕС и предпазва предната част на автомобила, а страничните предпазители от неръждаема стомана защитават от повреди страничните повърхности и шасито на автомобила. Висококачествените системи за безопасност при движение на заден ход подобряват видимостта по време на маневриране.

ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ

Съвременните технологии са представени на борда с пълен комплект радиоприемници, портативна навигационна система и специално проектирана видеокамера за наблюдаване на пространството зад автомобила по време на движение на заден ход, която използва смартфон или таблет (Android/iOS) като монитор чрез приложението IVECO Cam.

КОМУНИКАЦИИ

Новата мултимедийна система и GPS локаторът от ново поколение, както и задната видеокамера с Wi-Fi връзка повишават комуникационните възможности на автомобила. Стойката Qi за смартфон позволява винаги лесен и безопасен достъп до закрепения на приборното табло телефон и може да зарежда съвместими телефони без използване на кабели, докато управлявате автомобила.

КОМФОРТ

Персонализирайте комфорта във Вашия автомобил чрез разнообразните принадлежности за създаване на по-удобно жизнено пространство: калъфи за седалките, хладилник, машина за кафе и тоалетен комплект.

ТЕХНОЛОГИИ, БЕЗОПАСНОСТ И КОМФОРТ

Принадлежности за Eurocargo

НАКРАТКО ЗА НОВИТЕ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ЗА EUROCARGO

IVECO Eurocargo представлява завършено решение за транспортни операции, разработено така, че да подобри условията за работа на водача в автомобила и да осигури на собствениците ефикасност, рентабилност и екологична устойчивост.

В синхрон с този нов начин на работа и управление на автомобила IVECO предлага ново поколение специално разработени принадлежности, които персонализират и оптимизират работата с NEW IVECO Eurocargo.

Основни принадлежности

ГЪВКАВОСТ

Дизайнът и функционалността са ключови особености на серията принадлежности за подобряване на външния вид на автомобила: леки капаци от пластмаса ABS, които подхождат на автомобила, предпазват огледалата и подобряват външния вид; висококачествени предни защитни елементи със специално подбрана форма за подчертаване на дизайна на предната част и придаване на солиден вид.

РЕНТАБИЛНОСТ

Оригинални спойлери от Iveco — регулируеми, здрави и леки благодарение на използването на структурни връзки и вътрешно оребряване от епоксидна смола. Заедно с обтекателите на прозорците представляват отлично решение за подобряване на разхода на гориво чрез намаляване на аеродинамичното съпротивление.

БЕЗОПАСНОСТ

Системите за безопасност при движение на заден ход са много подходящи за осигуряване на по-добра видимост за водача и повишаване на безопасността по време на маневриране. Професионалните изделия от IVECO се отличават с високото качество на компонентите и огромно внимание към подробностите. Пълен комплект системи за безопасност: алармени системи, системи против кражба на гориво, клаксони — позволяват на водача да работи по безопасен начин.

ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ

Нашата цел е да подобряваме живота на борда на автомобила: пълна гама радиоприемници за развличане по време на работа, навигационни системи от най-ново поколение и специална стойка за смартфони и таблети улесняват ежедневната работа на водача.

КОМФОРТ

Новата серия калъфи за седалките от Iveco за новия Iveco Eurocargo е предназначена да удовлетворява всички потребности и същевременно да се пригажда към Вашите изисквания. Заедно с новите постелки с двойно закрепване те осигуряват приятна обстановка в автомобила.

ПРЕВЪРНЕТЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА АВТОМОБИЛА В НЕСРАВНИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Принадлежности за S-WAY

НАКРАТКО ЗА НОВИТЕ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ЗА S-WAY

IVECO S-WAY представлява завършено решение за транспортни операции, разработено така, че да подобри условията за работа на водача в автомобила и да осигури на собствениците ефикасност, рентабилност и екологична устойчивост.

В синхрон с този нов начин на работа и управление на автомобила IVECO предлага ново поколение специално разработени принадлежности, които персонализират и оптимизират работата с NEW IVECO S-WAY.

ОСНОВНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ЗА S-WAY

ГЪВКАВОСТ

Всеки отделен детайл е разработен старателно, за да се подчертае преобладаващият стремеж за максимална ефективност. Висококачествените материали и прецизното изпитване осигуряват лесно извършване на монтажа. Новият капак за покрива, осветен отзад със светодиоди, е проектиран да съответства на новата форма на покрива и да подчертава принадлежността към определен автомобилен парк чрез персонализирана емблема, а хромирани елементи и новите здрави материали за залепване на изображенията гарантират максимална гъвкавост.

РЕНТАБИЛНОСТ

Съвместно използване на няколко устройства: аеродинамичен комплект, сенник и обтекател намаляват турбулентността и свързаното с нея аеродинамично съпротивление и заедно с приспособленията против кражба на гориво и системата за следене на налягането в гумите помагат за намаляване на разхода на гориво.

БЕЗОПАСНОСТ

Повишете безопасността на автомобила и помогнете за предотвратяване на произшествия чрез комплекта със задна видеокамера — за новата версия на автомобила е разработена специална видеокамера с отопление, която функционира и в екстремни околни условия. Пневматичен клаксон и пълен комплект светлоотражатели позволяват на другите водачи да забелязват по-лесно Вашия автомобил на пътя.

КОМФОРТ

Приятен живот на борда: това е мантрата на серията принадлежности за повишаване на комфорта. Новата микровълнова фурна позволява да се чувствате винаги като у дома. Новото светодиодно осветление, включвано автоматично при отваряне на вратата е оборудвано с USB гнездо и е изпитано, за да осигурява вечерно време на водача и пътника възможност за четене. Новите калъфи за седалките и новите постелки са разработени така, че удовлетворяват разнообразни потребности: в склада и по време на далечни маршрути.

ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНАТА серия принадлежности ви позволява да се възползвате от най-новите технологии и информационно-развлекателни функции. Разнообразие от варианти с една цел: улесняване на Вашата работа и на живота ви в автомобила.

Ново, специално разработено приспособление на приборното табло с вградено USB гнездо е предназначено за зареждане на Вашите устройства на най-удобно и безопасно място. Новата аудио- и видеосистема съчетава новаторство и технологии с лесно използване и създава идеална атмосфера по време на почивка.

Daily
Ванът, който ще промени вашата бизнес перспектива

Eurocargo
Камионът, който градът харесва 

IVECO S-WAY
Вашият дом далеч от дома