IVECO ON: ЕДИН НОВ СВЯТ ОТ УСЛУГИ И РЕШЕНИЯ

IVECO ON е новият свят от интегрирани услуги и транспортни решения, създадени от IVECO, за да ви помогнат да направите бизнеса си по-конкурентен, печеливш, устойчив и лесен за управление. Това е съвкупност от гъвкави предложения, които могат да бъдат персонализирани според изискванията на вашия бизнес и транспортни задачи – от услуги със свързаност за увеличаване на потенциала на вашия автомобил до пълен набор от гъвкави следпродажбени решения, които да ви помагат във всеки момент от вашето пътуване! IVECO е на от ваша страна, предоставяйки реални ползи за вашия бизнес с предимствата на услугите, които сте избрали:

Услуга FLEET; за да следите разхода на гориво и водачите на вашите автомобили, както и да планирате техните транспортни задачи, да оптимизирате маршрутите и да разпределяте задачите.

Услуга UPTIME; за да поддържате автомобила си в отлично състояние, като предвиждате и предотвратявате неочаквани повреди. Нашите услуги за пътна помощ винаги ще бъдат с вас.

Услуга CARE; за да сте спокойни, че ние ще се грижим за вас, вашия водач и вашите автомобили на пътя. Наблюдението и периодичните доклади за отделните автомобили ще ви позволят да се съсредоточите изцяло върху работата си без притеснения.

Услуга MAINTENANCE & REPAIR; за специализирана помощ, когато сте избрали някой от нашите гъвкави договори за сервизно обслужване.

Услуга PARTS; чрез която избирате оригинални части и аксесоари IVECO.
УСЛУГИ И РЕШЕНИЯ, НА КОИТО ВИНАГИ МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ.

СЛЕДЕНЕ НА РАЗХОДА НА ГОРИВО И ВОДАЧИТЕ НА ВАШИТЕ АВТОМОБИЛИ

Намалете разхода на гориво и поддържайте бизнеса си рентабилен

Управлявайте своя автопарк и данни лесно и по-ефективно. Ние можем да ви помогнем да следите разхода на гориво и водачите на вашите автомобили, да планирате техните ежедневни задачи, да оптимизирате маршрутите и да разпределяте задачите. Увеличете възможностите за администриране на автопарка чрез данни за работата и местоположението на вашия водач! Наред с това веднъж на тримесечие можете да получавате съвети от нашия TCO консултант, за да намалите разхода на гориво и да използвате автомобила максимално ефективно.

УСЛУГИ

 • Управление на автопарк
 • IVECO Web API
 • Професионално консултиране за горивото (само тежкотоварна гама)
 • Професионален доклад за безопасно шофиране (само тежкотоварна гама)
НИКОГА НЯМА ДА РАБОТИТЕ САМИ

IVECO е готов да ви помогне, когато и където е необходимо

Знаем, че вашият бизнес не може да спре. С услугата IVECO ON Uptime можете да наблюдавате и оптимизирате полезното време за работа на вашия автомобил. Създадохме набор от услуги, достъпни по всяко време, за да ви помогнем в случай на проблем с автомобила. Никога няма да останете сами – нашият център за обслужване на клиенти ще ви помогне да поддържате автомобила си в движение и ще ви окаже цялата помощ, от която се нуждаете.

УСЛУГИ

 • Денонощна помощ
 • IVECO максимална грижа
 • Наблюдение на състоянието на автомобила и дистанционна помощ

НЕОЧАКВАНИ СЪБИТИЯ?

Разчитайте на IVECO Non Stop – нашата програма за пътна помощ 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата
ПОДОБРЕТЕ ШОФИРАНЕТО НА АВТОМОБИЛА

Животът в кабината никога не е бил толкова безопасен и комуникативен

Погрижете се за вашите водачи, докато са на път, като им предоставяте специални доклади за разхода на гориво, налягането в гумите и техния стил на шофиране, за да оптимизирате работата на автомобила и безопасността на водача.

УСЛУГИ

 • Интелигентен доклад
 • Доклад за безопасно шофиране
 • IVECO ON потребителски портал и приложение
 • Приложение Easy Way
ВИНАГИ ДО ВАС

IVECO поддържа ритъма на вашия бизнес

IVECO се стреми да запази стойността, ефективността и продуктивността на вашия автомобил във времето. Създадохме решения, за да отговорим на вашите изисквания, с гъвкави договори за поддръжка и ремонт.

УСЛУГИ

 • Пакети Elements
 • Гъвкава поддръжка и ремонт
 • Плащане според използването
НАМЕРЕТЕ ПРАВИЛНАТА ЧАСТ ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

Вашият автомобил заслужава най-доброто

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ОТ IVECO

IVECO знае колко е важно да се намали до минимум престоят на автомобила и той да заработи отново колкото е възможно по-скоро. Поощряван от доволните клиенти, IVECO продължава да инвестира в разширяваща се мрежа складове за резервни части и в съответните логистични услуги с цел да ви предостави достъп до бърза и ефективна верига за доставки:
✔︎ Над 150 служители във всички части на Европа за обслужване на срочните случаи на доставка
✔︎ Шест склада в Европа
✔︎ Денонощно изпълнение на доставките 24/7
НИЕ ИМАМЕ ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ АВТОМОБИЛ

АВТЕНТИЧНИ

Оригинални
висококачествени части,
с които автомобилите
IVECO работят като нови

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ REMAN

Възстановени части,
чиито технически характеристики
са като на новите части

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ NEXPRO

Части от втора линия
на конкурентни
цени за застаряващи
автомобили

Аксесоари

Улеснете шофирането си с широка гама от аксесоари, за да оптимизирате комфорта си във и извън кабината.
РЕШЕНИЯ, СЪОБРАЗЕНИ С ВАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ

Пакет от напълно интегрирани услуги, за да получите най-доброто

ПАКЕТ SMART И ПАКЕТ PREMIUM

Ние знаем, че всеки бизнес е различен. Затова създадохме гама от пакети, които да отговарят на нуждите и транспортните задачи на различните клиенти. Спестете пари, подобрете ефективността си и опростете работата си, като изберете подходящия пакет IVECO ON за вашия бизнес. Научете повече за новите услуги, които се предлагат с гамите IVECO DAILY и IVECO WAY!


Daily
Ванът, който ще промени вашата бизнес перспектива

Eurocargo
Камионът, който градът харесва 

IVECO S-WAY
Вашият дом далеч от дома