За нас

БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД е оторизиран дилър и сервиз на пълната гама от превозни средства на IVECO S.p.A. – нови камиони от всички категории – от 3,500 кг до 150,000 кг и на IVECO BUS за пълната гама автобуси. Сътрудничеството с OK Trucks, като първи оторизиран център в България, обогатява портфолиото и с употребявани превозни средства, сертифицирани от Iveco.

Визията на БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ е да бъде динамична, модерна и утвърдена компания със стабилен пазарен дял. Като лидер в продажбата и обслужването на тежкотоварни автомобили и специализрана техника, да предлага комплексни, висококачествени продукти и услуги от най-реномираните марки Да създаде работна атмосфера, която да привлича творчески и талантливи хора.

Мисията на БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ е да помогне на клиента да се фокусира изцяло върху бизнеса си и неговия успех. Да осигури сътрудничество, което да е конкурентно предимство за партньорите и клиентите и да решаваме техните проблеми в най-кратки сроквое. Затова команията непрекъснато инвестира в модернизиране на базите си с най-новите технологии и постоянно усъвършенстване и обучение на професионалния и всеотдаен екип.

Специална техника
БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД е оторизиран дилър и сервиз на MAGIRUS GmbH (част от Iveco Group) – най-утвърдения производител на противопожарна техника в световен мащаб със 155 годишен опит и традиции.

БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД е оторизиран дилър и сервиз на Astra Veicoli Industriali S.p.a. (част от Iveco Group) – Създадена през 1946 г., ASTRA предлага една от най-широките гами тежки офроуд камиони за минния и строителния сектор по целия свят. Astra проектира и произвежда здрави, надеждни и универсални тежкотоварни камиони за офроуд приложения с брутно тегло на превозното средство над 60 тона

БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД е оторизиран агент на IDV – Iveco Defence Vehicles (част от Iveco Group) – независима вътрешна структура, изцяло посветена на R&D на военна техника, разположена в Болцано и Пиаченца с пълен достъп до огромните корпоративни инженерни ресурси на Iveco. От 2012 г. компанията възприема концепцията за производство от световна класа (или WCM), интегриран подход за постигане на високи постижения чрез непрекъснато подобряване на всички аспекти на производителността във всички области на производствената система.

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.

Всички полета със * са задължителни!