IVECO DRIVER PAL
Гласовият спътник на шофьора.

Новият IVECO DRIVER PAL – уникалният гласов и цифров помощник, който позволява на водача да използва цифровите си устройства в кабината, да взаимодейства гласово с автомобила и с колеги-водачи и да получава достъп до услугите със свързаност на IVECO с помощта на гласови команди чрез Amazon Alexa – вече е на ново ниво!

КОМФОРТ
В своята интелигентна кабина, напълно интегрирана с технологията Alexa, водачът може да взаимодейства с камиона си и да управляват всички системи в кабината чрез гласови команди.

БЕЗОПАСНОСТ
Благодарение на гласовия помощник водачът се наслаждава на по-безопасно шофиране с по-малко разсейвания, като изпълнява второстепенни задачи, използвайки гласови команди, без да отклонява вниманието си от пътя.

ПРОДУКТИВНОСТ
С новата високотехнологична гласова услуга водачите могат да управляват гласово планирането на маршрута, да проверяват техническото състояние на автомобила, да искат помощ, за да избегнат непланирани спирания и закъснения с информация за задръстванията, метеорологичните условия и други затрудняващи обстоятелства.

ОБЩНОСТ
Чрез IVECO DRIVER PAL водачът се радва на свързаност със своите колеги на пътя. Водачът може безопасно да общува с други водачи и да обменя информация и съвети за маршрута, при което езикът не е бариера, защото гласовият помощник на IVECO им превежда.

КАКВО НОВО?

Разширена функционалност MyIVECO на гласовия помощник.

Като част от процеса за непрекъснато усъвършенстване, ориентиран към клиентите, на IVECO гласовият помощник IVECO DRIVER PAL е обогатен с нови функции, които ще направят живота на водача още по-лесен, по-продуктивен и по-безопасен.

НОВИ ФУНКЦИИ MYIVECO:

  • ✔︎ Нова функция „Локатор на автомобила“
  • ✔︎ Подобрената гласова команда „Отвори MYIVECO
  • ✔︎ Нови функции за максимално увеличаване на полезното време за работа на автомобила
  • ✔︎ Допълнителни функции за управление на кабината.
НОВИ ФУНКЦИИ

Нови функции, които ще направят живота на водача още по-спокоен

IVECO разшири функционалността на своя гласов помощник IVECO Driver Pal, което ще позволи на водачите на IVECO Daily и IVECO S-Way да подобрят своята продуктивност и комфорт и да увеличат максимално полезното време за работа на автомобила.

НОВ ЛОКАТОР НА АВТОМОБИЛА

Новата функция „Локатор на автомобила“ спестява време при намиране на паркирания автомобил.

Новите функции включват полезни инструменти за спестяване на време, които осигуряват по-висока продуктивност. С функцията Локатор на автомобила водачът може да използва MYIVECO на Driver Pal, за да попита гласово „Къде е моят автомобил?”, и да получи адреса, на който е паркиран автомобилът, за да не губи време в търсенето му.

Функцията може да се използва и от кабината, ако водачът иска да разбере името на улицата, на която се намира, а не вижда улични табели.
Водачите, чиито работодатели имат споразумения с конкретна компания за гориво, няма да имат проблем да намерят най-близката си бензиностанция за зареждане, използвайки функционалността MYIVECO за търсене по търговско наименование.

OPEN MYIVECO

Подобрената гласова команда „Отвори MYIVECO“ вече работи като гласово упътване, за да помогне на водача да навигира бързо към най-често използваните команди и да остане в готовност, за да позволи естествено и бързо взаимодействие.

Подобряването на гласовата команда „Отвори MYIVECO“ значително повишава удобството за потребителя, осигурявайки по-бърз достъп до основните функции. Функцията работи като гласово упътване и помага на водача да запомни как да поиска от IVECO Driver Pal информация за камиона, като предоставя кратки указания за най-често използваните и най-полезни команди.

Веднъж активирана чрез командата „Отвори MYIVECO“, функционалността остава отворена, готова да отговори на допълнителни директни въпроси, като например „Какво е състоянието на автомобила?” или „Как се оценява моят стил на шофиране?”, осигурявайки по-естествено и безпроблемно взаимодействие. Функционалността се затваря лесно с простата гласова команда „Стоп“.

МАКСИМАЛНО ПОЛЕЗНО ВРЕМЕ ЗА РАБОТА НА АВТОМОБИЛА

Нови функции, които помагат да се увеличи максимално полезното време за работа на автомобила, включват възможността да поискате услугата „Денонощна помощ“ на IVECO чрез гласови команди и интегрирането на Push съобщения за получаване на информация за поддръжката в реално време.

Друг набор от нови функции помага на водачите да увеличат максимално полезното време за работа на автомобила. В случай на технически проблем или повреда те могат да се свържат с услугата Денонощна помощ на IVECO чрез гласови команди, вместо да използват мобилното си приложение или инфотейнмънт системата. Нови предупреждения улесняват организирането на поддръжката и предотвратяването на проблеми: IVECO Driver Pal ще напомни на водача кога трябва да се извърши следващото обслужване и ще го извести за наличието на безжични актуализации на софтуера, за да ги планира, когато е удобно.

Допълнителните предупреждения , свързани с настройките на климатика, контролната зала на IVECO и безжичните актуализации на софтуера, ще бъдат изпратени и към мобилното устройство на водача в приложенията IVECO Easy Way и IVECO Easy Daily – полезна функция, когато водачът извършва дистанционно планиране на настройките на климатика.

ФУНКЦИИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КАБИНАТА

Допълнителните функции за управление на кабината могат да се активират чрез гласови команди, повишавайки комфорта и безопасността на водача

Комфортът и безопасността на IVECO S-Way ще бъдат подобрени чрез новия гласов помощник IVECO Driver Pal, който позволява на водача да използва допълнителни функции за управление на кабината, за да отваря и затваря прозорците, като например при приближаване към пункт за плащане на пътна такса, да управлява люка на покрива или да включва и изключва инфотейнмънт системата, докато си почива в кабината.

IVECO разшири и информацията, предоставяна на водача чрез функционалността MYCOMMUNITY, която вече включва данни за това колко потребители са слушали съобщенията, които е публикувал водачът.