ПЪЛНА ГАМА, ЗАДВИЖВАНА С ГАЗ, ЗА ВСЯКА ЗАДАЧА

ЕДИНСТВЕНАТА ПЪЛНА ГАМА, ЗАДВИЖВАНА С ГАЗ, ОТ 3,5 ДО 40 ТОНА НА ПАЗАРА

IVECO е единственият производител в световен мащаб, който покрива целия спектър от товарни автомобили – от леки фургони и средно тежки камиони, до тежки съчленени камиони за превоз на товари на дълги разстояния – със здрави газови автомобили за всекидневна експлоатация. Използваната технология за газови двигатели е резултат от десетилетия интензивна научноизследователска и развойна дейност, от която сега можете да се възползвате: Независимо дали търсите решение за градски куриерски услуги, за комунални услуги, за логистика на строителни обекти или за международни транспортни задачи, със сигурност ще намерите подходящия газов автомобил в нашата широка гама от високоспециализирани модели.

ЕКО ГАМА

DAILY HI-MATIC NATURAL POWER
Daily HI-MATIC Natural Power е първият газов автомобил с 8- степенна автоматична трансмисия, която го прави идеално решение за градския трафик.
​​​​​​​​​​​​​
Този модел спечели приза „Международен ван на годината за 2018“, присъден от жури, съставено от експерти от цяла Европа, като признание за това, че предлага практични решения за намаляване на въздействието върху околната среда на лекотоварните автомобили в градски приложения. Daily Blue Power позволява на транспортните компании да работят в градските райони – благоприятствайки търговските дейности и ефективното функциониране на градовете – като същевременно намалява замърсяващите и шумовите емисии на техните автомобили. С най-високите нива на комфорт, горивна ефективност и производителност, моделът ще отговори на всички нужди на вашата дейност. Неговият 3,0-литров CNG двигател с мощност 100 kW (136 к.с.) и въртящ момент 350 Nm предлага същата производителност като на дизеловия му еквивалент, но с 4 dB по-тиха работа, с до 5% по-ниски емисии на СО2 (до 95% с биометан), с 12% по-ниски емисии на NOx, 76% по-ниско ниво на фини прахови частици и отлична горивна ефективност. Daily Natural Power се предлага като фургон или шаси в множество варианти, с различни каросерии и с максимална допустимо тегло до 7,2 тона. Daily Natural Power се справя с лекота в различни работни среди и с различни видове транспортни задачи. Неговата здравина и издръжливост се дължат на уникалното шаси тип „стълба“ с надлъжни греди от специална стомана със С-образен профил, което дава повече възможности на производителите на специализирани каросерии.
  • Товароносимост, равна на тази на дизеловата версия (в зависимост от националното законодателство)
  • Пестенето на разходи за гориво може да достигне до 35%
  •  4dB по-ниско ниво на шума от двигателя в сравнение с дизеловата версия
  •  Без AdBlue®
  • Без поддръжка на системата за третиране на отработените газове

Eurocargo Natural Power
Устойчив, ефективен, маневрен и универсален: Eurocargo е идеалният камион за градски транспортни задачи.
​​​​​​​​​​​​​

От сметосъбиране и почистване на пътища до пътни услуги и контейнерни приложения – той може да отговори на всяка нужда. Eurocargo Natural Power се предлага в различни варианти от 11 до 16 тона и 6-цилиндров двигател с мощност 150 kW (204 к.с.) и въртящ момент 750 Nm, който може да се комбинира с ръчна 9-степенна трансмисия и напълно автоматична трансмисия с преобразувател на въртящ момент, като осигурява автономност от до 400 километра при работа на природен газ. Интелигентното разполагане на резервоарите за газ отстрани на двете надлъжни греди на рамата означава, че се запазва същата товароносимост като на дизеловия Eurocargo: всички размери на каросерията остават непроменени. Eurocargo Natural Power е идеален за употреба в градски условия – благодарение на ниските емисии на отработени газове, които му позволяват достъп до зоните с екологичен режим, и благодарение на по-тихия с 5 dB двигател в сравнение с дизеловата версия, който му осигурява реално предимство за нощни доставки.

S-WAY NP
IVECO S-WAY NATURAL POWER DRIVE THE NEW WAY
​​​​​​​​​​​​​
06-980x654

Природният газ позволявя да получиш повече от своя двигател с по-малко въздействие върху околната среда. Това означава с 95% по-малко прахови частици и 90% по-малко азотни оксиди и ограничава климатичните промени чрез намаляване на CO2 с 95% при използване на биометан.

Това означава да имате до 1600 км автономия с LNG и първокласен комфорт при шофиране в новата кабина.
Това означава максимална свързаност и най-добрият контакт в работата с природата.

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.

Всички полета със * са задължителни!