NATURAL POWER

ИЗСТРЕЛЯЙТЕ СЕ СЕГА С ЛИДЕРА В СЕКТОРА НА ТОВАРНИТЕ АВТОМОБИЛИ, ИПОЛЗВАЩИ ПРИРОДЕН ГАЗ

Когато ви е нужен ван или 40-тонен камион, използващ природен газ, за превоз на стоки на дълги разстояния, IVECO е единственият производител, който предлага надеждна устойчивост във всеки един клас: С около 25 000 произведени газови двигателя и над един милиард километра, изминати от 1996 г. досега, IVECO е водещият европейски производител на товарни автомобили, използващи природен газ.

ИЗСТРЕЛЯЙТЕ СЕ СЕГА С ЛИДЕРА В СЕКТОРА НА ТОВАРНИТЕ АВТОМОБИЛИ, ИПОЛЗВАЩИ ПРИРОДЕН ГАЗ

ЕСТЕСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА НА ДИЗЕЛА

Тези експертни познания, натрупани в продължение на десетилетия, са вложени във всеки един от нашите нови модели Natural Power. Всички те по нищо не отстъпват на техните дизелови еквиваленти по отношение на мощност и пъргавина. Като част от своята последователна политика в областта на алтернативните горивни технологии, IVECO предлага мрежа от специализирани сервизи в цяла Европа, които гарантират, че вашият газов камион или ван IVECO е също толкова безопасен на пътя, колкото всеки дизелов автомобил.

УСТОЙЧИВОСТ ОТ IVECO

СЪС CNG И LNG КЪМ БЪДЕЩЕТО

Търсенето на алтернативни горивни технологии расте. Все повече транспортни фирми в световен мащаб преминават към устойчиви решения и по този начин не само допринасят решително за по-чиста околна среда, но в същото време се възползват от конкретни рентабилни предимства, които са полезни за всички.

​​

 

Докато технологията за електрическо задвижване и инфраструктурата към нея са все още са в начален стадий, особено в сегментите на средните и тежките товарни автомобили, то газовите автомобили предлагат завършена, чиста и устойчива алтернатива на дизеловите автомобили: Модерната технология допринася за подобряване на качеството на въздуха и живота с минимални емисии и значително намаляване на шума. Като най-екологичното гориво за двигатели с вътрешно горене, природният газ и биогазът значително намаляват емисиите на CO2 – с до 95%, когато се използва биометан.

​​​​​​​​​​​​​​​ПРИРОДЕН ГАЗ срещу ДИЗЕЛ

ИДЕНТИЧНА
ЕФЕКТИВНОСТ

ПО-НИСКИ
ЦЕНИ
НА ГОРИВО

ПО-НИСКИ НИВА
НА ШУМ И
ЗАМЪРСЯВАНЕ

15%
ЕМИСИИ
НА CO2

УСТОЙЧИВИ
ЗА ГРАДСКИТЕ
РАЙОНИ

МИНИМАЛНИ
ИНВЕСТИЦИИ В
ИНФРАСТРУКТУРА

Икономическите фактори също са убедителни: Автомобилите, задвижвани с газ, с лекота удовлетворяват изискванията на настоящите и бъдещите стандарти за емисии на отработени газове, позволяват свободно пътуване до защитени зони, позволяват доставки през нощта благодарение на ниските шумови емисии, консумират по-малко и по-евтино гориво от дизеловите автомобили, възползват се от държавни субсидии и данъчни облекчения и създават репутация за екологосъобразност, което е истинско конкурентно предимство не само в комуналните услуги.
​​​

Изпрати запитване

За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:
Всички полета са задължителни