BE THE CHANGE: представянето на IVECO гамата 2024

Новата гама IVECO беше представена на света на специално събитие BE THE CHANGE в Испания. За първи път в историята на IVECO, всички цялостно обновени продукти и услуги на марката излязоха заедно на сцената. Радостни сме, че и екипът на Булавто България бе част от това незабравимо събитие в Барселона!

IVECO обновява цялата си гама от продукти и услуги с най-голямата инвестиция, правена някога. Най-съвременната, мулти-енергийна гама, e допълнена от най-широкото портфолио от услуги, за да се осигурят цялостни решения за мобилност. Пускането на пазара е резултат от стратегията на IVECO за стимулиране на промяната, изградена върху четирите стълба: бизнес продуктивност, устойчивост, изживяване от шофирането и свързаност. Новата идентичност на марката бележи началото на нова глава в историята на IVECO.

В рамките на събитието, Carmelo Impelluso, Head of EMEA Commercial Operations и Pablo Cebrian, Head of Platform & Product Management Truck, представи новите версии на превозните средства на IVECO. Те не само са написали историята на марката, но и ще водят към бъдещето на транспорта.

Също така Laura Galli, ръководител на BEV Business Development в Truck Business Unit, презентира новата гама електрически превозни средства, които позволяват на бизнеса да осъществи устойчивите си цели без компромис с продуктивността.

По време на BE THE CHANGE бе разкрито и партньорството на IVECO с Metallica! IVECO ще подкрепя бандата на европейския етап от турнето им M72.

Готови сме да се придвижваме чрез музиката и новата гама превозни средства от IVECO.