IVECO Е ОСНОВАНА 1975:
ДА ПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО
ПЪРВИТЕ 40 ГОДИНИ!
Празнувайте с нас 

​IVECO: 40 ГОДИНИ ПРЕВЪЗХОДСТВО, 150 ГОДИНИ ОПИТ

IVECO: празнува своя 40-ти рожден ден – събитие от изключителна важност за голяма компания, която е оформила историята на търговския транспорт. 

Компанията отправи предизвикателството си към пазара през 1975 при основаването си от пет фирми с повече от 150 години опит в дизайн и производство на индустриални превозни средства: Magirus-Deutz, Fiat, Lancia, Unic и OM.
Със закупуване, съюзяване и международни съвместни предприятия, IVECO ​се нарежда сред най-основните световни играчи в автомобилния транспорт. Това означава, че групата е със солиден ноу-хау и може по най-добър начин да изрази технологичните иновации и затвърди себе си с производството и бизнеса си в най-важните индустриални пазари, както и при развиващите се.

Днес IVECO има производствени фабрики в Европа, Китай, Бразилия и Африка и търговски офиси в повече от 160 страни.
Поставените цели се постигат благодарение на постоянните технологични иновации и довеждат до големи успехи през годините, сред тях са: Камион на годината 2013, Stralis и Ван на годината 2015, Daily.

Четиридесет години успех, 150 години работа ръка за ръка с клиентите, високи постижения на превозните средства, станали основни действащи лица на пътя по целия свят. Те са носители на посланието за надеждност, технологични иновации и устойчив транспорт.​

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.

Всички полета със * са задължителни!