Булавто на 30 години!

Булавто България е група от компании, която развива дейност изцяло в автомобилния сектор. Основана е през 1993 г. и през настоящата година отбелязва своята 30-та годишнина. Групата включва дружества, които предлагат на българския пазар най-реномираните марки леки автомобили, тежкотоварни автомобили, автобуси, надстройки и специализирана техника.

През 2001 година компанията навлезе и в сегмента на тежкотоварните автомобили с IVECO. Булавто предлага пълната гама на марката – лекотоварни, товарни, off-road, противопожарни автомобили, камиони с военно предназначение и автобуси.

На 1 юни Булавто отбелязва 30 години от основаването си. Юбилеят бе отпразнуван на самия ден с всички партньори, чиито продукти компанията предлага. Централният Военен клуб в София събра производителите на камиони, автобуси, надстройки, представители на банки, застрахователи и медии, с които Булавто поддържа дългосрочно и успешно сътрудничество.

Продажбено-сервизните центрове в Бургас (05.06), Варна (06.06), Truck Expo в Пловдив (08.06), Стара Загора (09.06) и София (15.06) се преобразиха празнично и събраха много клиенти, партньори и приятели, с които Булавто сподели празника си и благодари за доверието и сътрудничеството.

Като за празник, вкусна храна бе приготвена на място от Ути Бъчваров и неговия екип. За доброто настроение се погрижиха DJ и талантливи млади изпълнители, а многото въпроси и награди за знаещите допринесоха за празничната атмосфера и забавление за гостите.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БУЛАВТО!