Какво ново?

IVECO S-Way, създаден за вашите нужди, вече е по-безопасен и по-продуктивен от всякога и със стилен нов облик.

Рентабилност и устойчиво развитие

До 10% по-нисък разход на гориво и намалени емисии на CO2 благодарение на новия силов агрегат, управлението на автомобила и подобрената аеродинамика.
Научете повече

Нов дизайн и нова ергономичност

Нов интериор с ново арматурно табло, нов цифров приборен дисплей и инфотейнмънт система, нов волан и органи за управление заедно с оптимизирана позиция на водача за максимален комфорт и безопасност на водача дори при превози на дълги разстояния.
Научете повече

Подпомагане на шофирането и GSR

Нови функции за подпомагане на шофирането по шосе, адаптивен круиз контрол, Stop&Go и GSR
Научете повече

Цифрова кабина

Нова камера за обратно виждане, приборен дисплей и инфотейнмънт система
Научете повече

Услуги IVECO

Подобрете вашата производителност и увеличете максимално експлоатационната готовност на вашите автомобили IVECO чрез нашите транспортни решения
Научете повече

Научете повече за новия IVECO S-Way

Keyless Entry & Go: speed and convenience in deliveries

Keep your hands free when making deliveries with the keyless operation of the vehicle’s door locks and engine start and stop function.

Рентабилност и устойчиво развитие

До 10% по-нисък разход на гориво благодарение на напълно обновения силов агрегат, подобрената аеродинамика и модерното шофиране с GPS предвиждане.

Общите разходи за притежание (TCO) са намалени до изключително конкурентни нива благодарение на намаления разход на гориво и богатия набор от сервизни и телематични услуги, достъпни за клиента.

Нов двигател xC13 с до 580 hp и 2800 Nm въртящ момент, нов двигател xC13 на газ с 500 hp и 2200 Nm, нови предавателни числа на задния мост 2,17 и 2,06, подобрена и оптимизирана логика на скоростната кутия.

3 режима на шофиране от ECO до Power с параметри, които могат да бъдат персонализирани при закупуването на автомобила, от водача или чрез телематика.

Нов дизайн и нова ергономичност

Превъзходни условия за работа в кабината благодарение на новия интериор, новото арматурно табло с възможност за персонализиране по отношение на материалите и цветовете, напълно регулируем волан, изцяло TFT приборен дисплей и инфотейнмънт система, както и електрическа ръчна спирачка.

Усещане за модерен автомобил: по-вертикален волан, по-ниска позиция на водача за подобрен комфорт и бърза реакция

Подобрена просторност и видимост, нови бутони, лостове и превключватели.

Новата сгъваема маса, вградена в арматурното табло от страната на пътника, е идеална за онези задачи в кабината, които изискват равна работна повърхност, с полезен USB извод за зареждане до нея.

Всичко на мястото си: отделения за съхранение на вещи и документи както вътре, така и под кабината. На арматурното табло са предвидени 2 USB извода като част от стандартното оборудване. Държачи за чаши и бутилки.

Новата предна решетка на кабината се предлага с различни покрития според предпочитанията на клиента.

Нова камера за обратно виждане от клас II и IV (странични огледала).

Подпомагане на шофирането и GSR

Две системи ADAS от ниво 2 осигуряват на водача повече комфорт и безопасност:

Функцията ПОДПОМАГАНЕ НА ШОФИРАНЕТО ПО ШОСЕ помага на водача да поддържа позиция в центъра на пътното платно. Функцията включва активно подпомагане на кормилното управление и капацитивно разпознаване на ръцете на водача върху волана. Тя се активира автоматично от адаптивния круиз контрол.

АДАПТИВНИЯТ КРУИЗ КОНТРОЛ с функция STOP & GO помага на водача да поддържа безопасна дистанция от автомобила отпред. Той отнема от мощността на двигателя и задейства спирачките, за да поддържа зададената дистанция. Може да следва автомобили в колона с автоматично потегляне след спиране до 3 секунди.

Най-новите европейски регламенти за обща безопасност донесоха на IVECO S-Way набор от нови функции за системите ADAS и защита на другите участници в движението.

 • ALC (подготовка за блокиращ дрегер за алкохол): стандартизиран интерфейс за блокиращ дрегер за алкохол за монтиране на съвместими следпродажбени или OEM устройства за блокиране при установяване на консумация на алкохол
 • ESS (светлини за аварийно спиране): предупреждават участниците в движението зад автомобила чрез аварийните светлини при рязко спиране
 • BSIS (система за предупреждение за мъртвата зона): разпознава участници в движението, движещи се със скорост 5-20 км/ч в мъртвата зона от близката страна, и възпроизвежда визуални и звукови предупреждения
 • MOIS (система за предупреждение за мъртвата зона пред автомобила): разпознава участници в движението в мъртвата зона пред автомобила и възпроизвежда визуални и звукови предупреждения
 • REV (разпознаване на обекти при движение на заден ход): осигурява ясна видимост на участниците в движението и препятствията зад автомобила при движение на заден ход чрез камера, разположена на задната напречна греда
 • DDAW (предупреждение за сънливост на водача): следи бдителността на водача и предупреждава, когато разпознае сънливост
 • ISA (интелигентен асистент за скоростта): помага на водача да спазва ограничението на скоростта на пътя, като предоставя визуална и звукова обратна информация
 • AEBS (усъвършенствана система за аварийно спиране): разпознава потенциален челен сблъсък, предупреждава водача и намалява скоростта на автомобила доколкото е възможно. Гарантирано пълно спиране от 80 до 0 км/ч
 • LDWS (система за предупреждение при напускане на лентата за движение): предупреждава разсеяния водач при напускане на на лентата на движение без подаден мигач

Цифрова кабина

Комфортът и лесното използване са отличителните белези на кабината на IVECO S-Way.

 • Нов изцяло TFT 10-инчов и 12-инчов цифров приборен дисплей, който може да се конфигурира напълно и предоставя усъвършенстван ADAS интерфейс и интеграция на инфотейнмънт системата
 • Нова напълно конфигурируема инфотейнмънт система с изцяло TFT 10-инчов дисплей, съвместима с Carplay и AndroidAuto, 2 телефона, свързани едновременно чрез Bluetooth, напълно интегрирана с технологията Alexa и с вградено управление на климатика
 • Камери за обратно виждане, които допълват цифровата кабина
 • Нови бутони и лостове на волана гарантират, че всичко е разположено удобно за водача

Android Auto™

Android Auto ви позволява да използвате любимия си смартфон с Android на борда на вашия автомобил IVECO.
Научете повече

Apple CarPlay™

Apple CarPlay революционизира комфорта при шофиране, като безпроблемно интегрира вашия iPhone с приборното табло на вашия автомобил IVECO.
Научете повече

Услуги IVECO - Транспортни решения, съобразени с вашите нужди

Всички наши автомобили се доставят с пакет услуги Start Pack за пет години, осигуряващ пълен контрол върху работата и експлоатационното състояние на вашия автомобил.

В случай на нужда можете да разчитате на помощта на IVECO Customer Uptime Center, който ще ви помогне да се справите с всеки един проблем и да намалите принудителните спирания.

Предложението Premium сега включва нови и полезни услуги, като обучение за екологично шофиране, осигуряващо спестяване на гориво до 4%, както и много пакетни предложения, предназначени специално за вашите нужди.

IVECO Android Auto™

Android Auto ви позволява да използвате любимия си смартфон с Android на борда на вашия автомобил IVECO. Шофирайте без разсейване и проверявайте съобщенията си, провеждайте разговори и проверявайте най-бързите си маршрути, докато слушате любимия си музикален албум, като управлявате всичко чрез дисплея на инфотейнмънт системата.

Можете да управлявате своя свързан безжично или чрез кабел смартфон чрез гласови команди и виртуални или физически бутони.

Android Auto е стандарт, разработен от Google, за работа с приложенията и функциите на вашия смартфон чрез дисплея на автомобила: Spotify, Audible, WhatsApp и много други.

Как да използвам Android Auto?

За да използвате Android Auto, се нуждаете от смартфон с Android 8.0 или по-нова версия с активен абонамент за мобилни услуги. Изпълнете инструкциите по-долу, за да установите Android Auto връзка:

 • Свържете своя Android смартфон към автомобила чрез USB кабел или безжично*.
 • Изтеглете приложението Android Auto или актуализирайте приложението до най-новата версия, ако има такава инструкция.
 • Следвайте указанията на екрана на телефона, за да се запознаете с информацията за безопасност, да приемете политиката за поверителност и да предоставите разрешенията, изисквани от Android Auto за стартиране на приложението.

След първоначалното установяване на връзката с автомобила, за да активирате функцията Android Auto, докоснете иконата на Android Auto на дисплея на автомобила.

*Забележка: Безжична връзка не е налична за всички инфотейнмънт системи.

Покажи по-малко

Информация за отстраняване на неизправности

Ако функцията Android Auto не работи:

 • Консултирайте се с екипа за поддръжка дали вашият автомобил е съвместим.
 • Проверете характеристиките на USB кабела, тъй като се изисква висококачествен USB кабел. Избягвайте използването на кабелни удължители.
 • Проверете настройките си, ако сте се свързвали с друг автомобил:
  1. Изключете телефона си от кабела за връзка с автомобила
  2. Отворете приложението Android Auto в телефона си.
  3. Изберете Menu (Меню)   > Settings (Настройки)   > Connected cars (Свързани автомобили)
  4. Премахнете отметката за настройката Add new cars to Android Auto (Добавяне на нови автомобили към Android Auto).
  5. Опитайте отново да свържете телефона си към автомобила.
 • Рестартирайте инфотейнмънт системата на автомобила.
 • Консултирайте се с екипа за поддръжка дали има нова актуализация на фърмуера.

Проверете дали мрежата на устройството функционира, когато използвате Google Assistant.

Декларация: Google, Android и Android Auto са търговски марки на Google LLC. За да използвате Android Auto чрез дисплея на автомобила, се изисква телефон със система Android 8 или по-нова версия, активен абонамент за мобилни услуги и приложението Android Auto.

Покажи по-малко

Представяме ви Apple CarPlay: Повишете комфорта си при шофиране

Apple CarPlay революционизира комфорта при шофиране, като безпроблемно интегрира вашия iPhone с приборното табло на вашия автомобил IVECO с поддръжка на разговори, навигация, музика и съобщения. Функцията се грижи за вашите комуникации и забавление, като същевременно гарантира вашата безопасност на пътя.

Режими на свързаност

Apple CarPlay поддържа както кабелна, така и безжична връзка*, като можете да управлявате своите Apple CarPlay комуникации чрез бутони на волана, както и чрез гласови команди.

Как да използвам Apple CarPlay?

За да използвате Apple CarPlay, се нуждаете от iPhone с активен абонамент за мобилни услуги. Изпълнете инструкциите по-долу, за да установите Apple CarPlay връзка:

 • Свържете вашия iPhone към автомобила чрез USB кабел, за да се възползвате от надеждна връзка, като можете едновременно с това да зареждате смартфона, за да сте сигурни, че той е зареден през цялото пътуване
 • Свържете лесно вашия iPhone към автомобила, като използвате безжична връзка.
 • Следвайте указанията на екрана на телефона, за да разрешите стартирането на приложението.

След първоначалното установяване на връзката с автомобила, за да активирате функцията Apple CarPlay, докоснете иконата на Apple CarPlay на дисплея на автомобила.

Покажи по-малко

Съвместими устройства и версии на iOS

Системата Apple CarPlay е съвместима с най-новите модели iPhone (iPhone 6 и по-нови) и поддържа iOS 14 и по-нови.

*Забележка: Безжична връзка не е налична за всички инфотейнмънт системи.

 

Apple CarPlay, iPhone са търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други страни.