Какво ново?

Влезте в света на транспортните услуги с IVECO Eurocargo. Запознайте се с гамата от модели: Eurocargo 4x2, Eurocargo 4x4 и CNG (компресиран природен газ)

Устойчив

CNG и биометан: най-екологичното гориво
Научете повече

Функционално арматурно табло

Комфорт и функционалност с новото лесно за използване арматурно табло, конфигурируем приборен дисплей и инфотейнмънт система.
Научете повече

Крачка напред в автономното шофиране

Отлични условия за работа и подобрена безопасност с новите системи ADAS и функциите за автономно управление от ниво 2.
Научете повече

Нов волан и нови органи за управление

Всички органи за управление са разположени максимално удобно.
Научете повече

100% свързаност

Повече производителност и полезно време за работа с дистанционно управляеми функции и услуги със свързаност.
Научете повече

Узнайте повече за новия Eurocargo

Keyless Entry & Go: speed and convenience in deliveries

Keep your hands free when making deliveries with the keyless operation of the vehicle’s door locks and engine start and stop function.

Устойчив

Висока производителност на камиона
Наред с доказаните дизелови двигатели Tector5 (4,5 литра) и Tector 7 (6,7 литра) новият 6,7-литров CNG двигател използва най-екологичното гориво на пазара. Характеристиките на автомобила са сходни с тези на дизеловия еквивалент.

Трансмисии
Новата 8-степенна автоматична трансмисия ZF гарантира, че за всеки тип транспортна задача може да бъде използвано оптималното силово предаване.

Функционално табло

Новопроектирано арматурно табло
Новото съвременно арматурно табло облекчава работата на водача в кабината.

Конфигурируеми прибори
Eurocargo се откроява от останалите модели в класа със своя стандартен 10-инчов приборен дисплей, който осигурява отлична видимост на информацията за автомобила с четливи и едри шрифтове.

Нова инфотейнмънт система
Пребиваването в кабината е още по-приятно с избор на нови DAB радио и инфотейнмънт система. Дисплеят е разположен в централната част на таблото.
Водачът може да използва цифровите си устройства в кабината чрез Alexa и микрофона в кабината.

Нови органи за управление
Ново управление на отоплението и климатизацията, нови лостове с превключватели на кормилната колона, нова система за достъп до автомобила и стартиране.

Android Auto™

Android Auto ви позволява да използвате любимия си смартфон с Android на борда на вашия автомобил IVECO.
Научете повече

Apple CarPlay™

Apple CarPlay революционизира комфорта при шофиране, като безпроблемно интегрира вашия iPhone с приборното табло на вашия автомобил IVECO.
Научете повече

Крачка напред в автономното шофиране

Възползвайте се от повече безопасност и по-малко умора през дългите дни зад волана благодарение на новите усъвършенствани системи за подпомагане на водача (ADAS).

Шофирането в натоварен трафик и доставките от врата до врата се извършват без напрежение с новия ориентиран към градски условия пакет системи ADAS.

Всички органи за управление са разположени максимално удобно

Не сваляйте ръце от волана дори когато стартирате и изключвате двигателя.

Услуги IVECO - Транспортни решения, съобразени с вашите нужди

Дистанционно управление
Управлявайте автомобила и автопарка си по-ефективно с дистанционно управление на настройките на автомобила и ADAS, планирайте отоплението според работния план на водача с приложението Easy Cargo или чрез портала IVECO ON. Можете дори да заключвате функции като HI-Matic Eco и Eco Mode от уеб портала и да управлявате споделянето на микробуса между вашите водачи с помощта на функцията за дистанционно заключване/отключване.

Гласово управление на функциите в кабината
След като се качите на борда, можете да използвате гласовия асистент DRIVER PAL, за да управлявате редица функции в кабината, като например светлини, прозорци и климатизация с ALEXA, така че те да могат да се съсредоточат върху текущата работа.

Максимално време за работа
Свързаните услуги, предназначени да увеличат максимално времето за работа, включват актуализации Over the Air, така че да не се налага да ходите до сервиза на дилъра, за да актуализирате софтуера на автомобила, и прогнозна поддръжка, базирана на генерираните от Eurocargo данни за неговото състояние, което ще ви позволи да оптимизирате операциите по поддръжка и ремонт.

IVECO Android Auto™

Android Auto ви позволява да използвате любимия си смартфон с Android на борда на вашия автомобил IVECO. Шофирайте без разсейване и проверявайте съобщенията си, провеждайте разговори и проверявайте най-бързите си маршрути, докато слушате любимия си музикален албум, като управлявате всичко чрез дисплея на инфотейнмънт системата.

Можете да управлявате своя свързан безжично или чрез кабел смартфон чрез гласови команди и виртуални или физически бутони.

Android Auto е стандарт, разработен от Google, за работа с приложенията и функциите на вашия смартфон чрез дисплея на автомобила: Spotify, Audible, WhatsApp и много други.

Как да използвам Android Auto?

За да използвате Android Auto, се нуждаете от смартфон с Android 8.0 или по-нова версия с активен абонамент за мобилни услуги. Изпълнете инструкциите по-долу, за да установите Android Auto връзка:

 • Свържете своя Android смартфон към автомобила чрез USB кабел или безжично*.
 • Изтеглете приложението Android Auto или актуализирайте приложението до най-новата версия, ако има такава инструкция.
 • Следвайте указанията на екрана на телефона, за да се запознаете с информацията за безопасност, да приемете политиката за поверителност и да предоставите разрешенията, изисквани от Android Auto за стартиране на приложението.

След първоначалното установяване на връзката с автомобила, за да активирате функцията Android Auto, докоснете иконата на Android Auto на дисплея на автомобила.

*Забележка: Безжична връзка не е налична за всички инфотейнмънт системи.

Покажи по-малко

Информация за отстраняване на неизправности

Ако функцията Android Auto не работи:

 • Консултирайте се с екипа за поддръжка дали вашият автомобил е съвместим.
 • Проверете характеристиките на USB кабела, тъй като се изисква висококачествен USB кабел. Избягвайте използването на кабелни удължители.
 • Проверете настройките си, ако сте се свързвали с друг автомобил:
  1. Изключете телефона си от кабела за връзка с автомобила
  2. Отворете приложението Android Auto в телефона си.
  3. Изберете Menu (Меню)   > Settings (Настройки)   > Connected cars (Свързани автомобили)
  4. Премахнете отметката за настройката Add new cars to Android Auto (Добавяне на нови автомобили към Android Auto).
  5. Опитайте отново да свържете телефона си към автомобила.
 • Рестартирайте инфотейнмънт системата на автомобила.
 • Консултирайте се с екипа за поддръжка дали има нова актуализация на фърмуера.

Проверете дали мрежата на устройството функционира, когато използвате Google Assistant.

Декларация: Google, Android и Android Auto са търговски марки на Google LLC. За да използвате Android Auto чрез дисплея на автомобила, се изисква телефон със система Android 8 или по-нова версия, активен абонамент за мобилни услуги и приложението Android Auto.

Покажи по-малко

Представяме ви Apple CarPlay: Повишете комфорта си при шофиране

Apple CarPlay революционизира комфорта при шофиране, като безпроблемно интегрира вашия iPhone с приборното табло на вашия автомобил IVECO с поддръжка на разговори, навигация, музика и съобщения. Функцията се грижи за вашите комуникации и забавление, като същевременно гарантира вашата безопасност на пътя.

Режими на свързаност

Apple CarPlay поддържа както кабелна, така и безжична връзка*, като можете да управлявате своите Apple CarPlay комуникации чрез бутони на волана, както и чрез гласови команди.

Как да използвам Apple CarPlay?

За да използвате Apple CarPlay, се нуждаете от iPhone с активен абонамент за мобилни услуги. Изпълнете инструкциите по-долу, за да установите Apple CarPlay връзка:

 • Свържете вашия iPhone към автомобила чрез USB кабел, за да се възползвате от надеждна връзка, като можете едновременно с това да зареждате смартфона, за да сте сигурни, че той е зареден през цялото пътуване
 • Свържете лесно вашия iPhone към автомобила, като използвате безжична връзка.
 • Следвайте указанията на екрана на телефона, за да разрешите стартирането на приложението.

След първоначалното установяване на връзката с автомобила, за да активирате функцията Apple CarPlay, докоснете иконата на Apple CarPlay на дисплея на автомобила.

Покажи по-малко

Съвместими устройства и версии на iOS

Системата Apple CarPlay е съвместима с най-новите модели iPhone (iPhone 6 и по-нови) и поддържа iOS 14 и по-нови.

*Забележка: Безжична връзка не е налична за всички инфотейнмънт системи.

 

Apple CarPlay, iPhone са търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други страни.