Какво ново?

Вашият спътник в успешния бизнес е по-безопасен и по-продуктивен от всякога – и има стилен нов облик!

Влизане и потегляне без ключ: бързина и удобство при изпълнение на доставки

Доставките от врата до врата се изпълняват по-бързо и по-лесно с безключовото влизане в кабината и стартиране на двигателя на вашия Daily.
Научете повече

Нови ADAS системи за безопасно шофиране без напрежение

Новите усъвършенствани системи за подпомагане на водача ADAS и автономното управление от ниво 2 подобряват цялостната безопасност на пътя и в натоварения трафик, като същевременно драстично намаляват стреса и умората през дългите работни дни, осигурявайки отлични условия за работа на водача.
Научете повече

Комфорт и функционалност в кабината

Новото готово за използване арматурно табло с достатъчно пространство за съхранение на вещи и с държачи за мобилни устройства, широкият дисплей с конфигурируеми прибори и интегрираната инфотейнмънт система осигуряват на водача лесна работа и удобство в кабината.
Научете повече

Услуги IVECO

Всички наши превозни средства се предлагат с инсталирана кутия за свързване, което ви позволява да избирате между широка гама от услуги, разработени специално за вашите нужди и целящи да подобрят производителността ви и да увеличат максимално наличността на превозното средство.
Научете повече

Научете повече за новия Daily

По-устойчив от всякога: Daily се предлага и като CNG модел и електромобил!

Keyless Entry & Go: speed and convenience in deliveries

Keep your hands free when making deliveries with the keyless operation of the vehicle’s door locks and engine start and stop function.

Влизане и потегляне без ключ: бързина и удобство при изпълнение на доставки

Ръцете ви са винаги свободни, докато изпълнявате доставки благодарение на безключовото влизане в кабината и стартиране/спиране на двигателя.

Нови ADAS системи за безопасно шофиране без напрежение

Възползвайте се от условия на работа с повече безопасност и по-малко умора през дългите дни зад волана благодарение на новите функции за центриране в пътната лента и адаптивен круиз контрол със Stop&Go автономно управление от ниво 2. Шофирането в натоварен трафик и доставките от врата до врата се изпълняват без напрежение с новия ориентиран към градски условия пакет системи ADAS, който включва функции като „Асистент за завиване“ и „Спиране при напречно движещ се автомобил отзад“.

Комфорт и функционалност в кабината

Новопроектирано арматурно табло

Новото монолитно арматурно табло с антирефлексно покритие облекчава работата на водача в кабината. С държачите за телефон и таблет и 15W безжично зареждане водачът не се тревожи, че може да остави мобилното си устройство в неудобна или невидима позиция или да остане без заряд на батерията. Благодарение на изобилието от пространство за съхранение вещите са винаги подръка.

Конфигурируеми прибори

Daily се откроява от останалите модели в класа със своя стандартен 10-инчов приборен дисплей, който осигурява отлична видимост на информацията за автомобила на широкия екран с четливи и едри шрифтове. Водачът може да избира между три конфигурации на приборите, които лесно се превключват чрез бутон.

Нова инфотейнмънт система

Пребиваването в кабината е още по-приятно с избор на нови DAB радио и инфотейнмънт система. Дисплеят, наличен в 10-инчова или 7-инчова версия, е интегриран в централната част на арматурното табло. Водачът може да използва цифровите си устройства в кабината със стандартните функции CarPlay и Android Auto и да използва Alexa чрез микрофона в кабината.

Android Auto™

Android Auto ви позволява да използвате любимия си смартфон с Android на борда на вашия автомобил IVECO.
Научете повече

Apple CarPlay™

Apple CarPlay революционизира комфорта при шофиране, като безпроблемно интегрира вашия iPhone с приборното табло на вашия автомобил IVECO.
Научете повече

Услуги IVECO - Транспортни решения, съобразени с вашите нужди

Дистанционно управление
Управлявайте автомобила и автопарка си по-ефективно с дистанционно управление на настройките на автомобила и ADAS, планирайте отоплението според работния план на водача с приложението Easy Cargo или чрез портала IVECO ON. Можете дори да заключвате функции като HI-Matic Eco и Eco Mode от уеб портала и да управлявате споделянето на микробуса между вашите водачи с помощта на функцията за дистанционно заключване/отключване.

Гласово управление на функциите в кабината
След като се качите на борда, можете да използвате гласовия асистент DRIVER PAL, за да управлявате редица функции в кабината, като например светлини, прозорци и климатизация с ALEXA, така че те да могат да се съсредоточат върху текущата работа.

Максимално време за работа
Свързаните услуги, предназначени да увеличат максимално времето за работа, включват актуализации Over the Air, така че да не се налага да ходите до сервиза на дилъра, за да актуализирате софтуера на автомобила, и прогнозна поддръжка, базирана на генерираните от Eurocargo данни за неговото състояние, което ще ви позволи да оптимизирате операциите по поддръжка и ремонт.

IVECO Android Auto™

Android Auto ви позволява да използвате любимия си смартфон с Android на борда на вашия автомобил IVECO. Шофирайте без разсейване и проверявайте съобщенията си, провеждайте разговори и проверявайте най-бързите си маршрути, докато слушате любимия си музикален албум, като управлявате всичко чрез дисплея на инфотейнмънт системата.

Можете да управлявате своя свързан безжично или чрез кабел смартфон чрез гласови команди и виртуални или физически бутони.

Android Auto е стандарт, разработен от Google, за работа с приложенията и функциите на вашия смартфон чрез дисплея на автомобила: Spotify, Audible, WhatsApp и много други.

Как да използвам Android Auto?

За да използвате Android Auto, се нуждаете от смартфон с Android 8.0 или по-нова версия с активен абонамент за мобилни услуги. Изпълнете инструкциите по-долу, за да установите Android Auto връзка:

 • Свържете своя Android смартфон към автомобила чрез USB кабел или безжично*.
 • Изтеглете приложението Android Auto или актуализирайте приложението до най-новата версия, ако има такава инструкция.
 • Следвайте указанията на екрана на телефона, за да се запознаете с информацията за безопасност, да приемете политиката за поверителност и да предоставите разрешенията, изисквани от Android Auto за стартиране на приложението.

След първоначалното установяване на връзката с автомобила, за да активирате функцията Android Auto, докоснете иконата на Android Auto на дисплея на автомобила.

*Забележка: Безжична връзка не е налична за всички инфотейнмънт системи.

Покажи по-малко

Информация за отстраняване на неизправности

Ако функцията Android Auto не работи:

 • Консултирайте се с екипа за поддръжка дали вашият автомобил е съвместим.
 • Проверете характеристиките на USB кабела, тъй като се изисква висококачествен USB кабел. Избягвайте използването на кабелни удължители.
 • Проверете настройките си, ако сте се свързвали с друг автомобил:
  1. Изключете телефона си от кабела за връзка с автомобила
  2. Отворете приложението Android Auto в телефона си.
  3. Изберете Menu (Меню)   > Settings (Настройки)   > Connected cars (Свързани автомобили)
  4. Премахнете отметката за настройката Add new cars to Android Auto (Добавяне на нови автомобили към Android Auto).
  5. Опитайте отново да свържете телефона си към автомобила.
 • Рестартирайте инфотейнмънт системата на автомобила.
 • Консултирайте се с екипа за поддръжка дали има нова актуализация на фърмуера.

Проверете дали мрежата на устройството функционира, когато използвате Google Assistant.

Декларация: Google, Android и Android Auto са търговски марки на Google LLC. За да използвате Android Auto чрез дисплея на автомобила, се изисква телефон със система Android 8 или по-нова версия, активен абонамент за мобилни услуги и приложението Android Auto.

Покажи по-малко

Представяме ви Apple CarPlay: Повишете комфорта си при шофиране

Apple CarPlay революционизира комфорта при шофиране, като безпроблемно интегрира вашия iPhone с приборното табло на вашия автомобил IVECO с поддръжка на разговори, навигация, музика и съобщения. Функцията се грижи за вашите комуникации и забавление, като същевременно гарантира вашата безопасност на пътя.

Режими на свързаност

Apple CarPlay поддържа както кабелна, така и безжична връзка*, като можете да управлявате своите Apple CarPlay комуникации чрез бутони на волана, както и чрез гласови команди.

Как да използвам Apple CarPlay?

За да използвате Apple CarPlay, се нуждаете от iPhone с активен абонамент за мобилни услуги. Изпълнете инструкциите по-долу, за да установите Apple CarPlay връзка:

 • Свържете вашия iPhone към автомобила чрез USB кабел, за да се възползвате от надеждна връзка, като можете едновременно с това да зареждате смартфона, за да сте сигурни, че той е зареден през цялото пътуване
 • Свържете лесно вашия iPhone към автомобила, като използвате безжична връзка.
 • Следвайте указанията на екрана на телефона, за да разрешите стартирането на приложението.

След първоначалното установяване на връзката с автомобила, за да активирате функцията Apple CarPlay, докоснете иконата на Apple CarPlay на дисплея на автомобила.

Покажи по-малко

Съвместими устройства и версии на iOS

Системата Apple CarPlay е съвместима с най-новите модели iPhone (iPhone 6 и по-нови) и поддържа iOS 14 и по-нови.

*Забележка: Безжична връзка не е налична за всички инфотейнмънт системи.

 

Apple CarPlay, iPhone са търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други страни.