Преференциални условия за лизингово финансиране, предоставени от IVECO CAPITAL и ОТП Лизинг със страхотен ЛИХВЕН ПРОЦЕНТ 2,49%

Офертата е валидна за бизнес клиенти за одобрени сделки през третото тримесечие на 2024 година. Влекачите IVECO S-way трябва да бъдат доставени до клиента не по-късно от 30.06.2024 година.

Възползвайте се от уникалната оферта и станете горд собственик на влекач IVECO S-way чрез специалните ни условия за лизинг! Свържете се с нашия екип още сега и стартирайте процеса по придобиване на IVECO S-way с изгодни условия за финансиране!

Налични автомобили в базите на Булавто България АД – направете запитване сега!

София – 0882 661103 / Варна – 0886 220626 / Бургас – 0886 802252

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.

Всички полета със * са задължителни!