Нов уебсайт на IVECO, посветен на предлагането на аксесоари за пълната гама автомобили на IVECO е вече отворен за поръчки.

Уеб страницата е онлайн на адрес: https://www.iveco-accessories.com/.

Новият уебсайт е проектиран според нуждите на клиентите, с удобна навигация и модерен, изчистен интерфейс. Концепцията и структурата му са съобразени с новия уебсайт на бранда, за да осигурят безпроблемно и подобрено потребителско изживяване.

„Създадохме нашия нов уебсайт за аксесоари, за да улесним клиентите да навигират в обширната оферта от аксесоари, предлагани от IVECO, както и да намерят всичко необходимо, за да подобрят превозните си средства и живота си в кабината. Подобно на нашия нов корпоративен уебсайт на IVECO, този също е бърз, отзивчив и удобен за потребителя. Това е ценен ресурс за нашите клиенти, за да им помогнем да получат най-доброто изживяване в своите превозни средства,” каза Николо Копа, продуктов маркетинг мениджър на CS EMEA.

Уебсайтът предлага пълна оферта от повече от 500 аксесоара, предназначени за всички автомобили IVECO – от леките, до средните и тежките гами. Той е организиран така, че да улесни клиентите да намерят това, което търсят, със секции, посветени на всяка гама, и във всяка секция са представени аксесоари според нуждите на клиента. Предлагането на аксесоари непрекъснато се обновява, а най-новите са лесни за намиране в специален раздел на уебсайта.

За тяхно улеснение, клиентите на Булавто България АД могат да се обръщат за заявки и на имейл адрес p.minkov@bulauto.com, на вниманието на Петър Минков.