Булавто България

БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД е оторизиран дилър и сервиз на пълната гама от превозни средства на IVECO S.p.A.  - нови камиони и автобуси от всички категории - от 3,500 кг до 150,000 кг. Сътрудничеството с OK Trucks, като първи оторизиран център в България, обогатява портфолиото и с употребявани превозни средства, сертифицирани от Iveco.

 

БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД е единствения оторизиран представител на FPT за територията на БЪЛГАРИЯ, предлагайки компетентна сервизна поддръжка и продажба на пълната гама от индустриални двигатели, генератори за електроенергия и двигатели с морско приложение.

БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД е оторизиран дилър и сервиз на MAGIRUS GmbH – най-утвърдения производител на противопожарна техника в световен мащаб със 155 годишен опит и традиции.


Визията на БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ е да бъде динамична, модерна и утвърдена компания със стабилен пазарен дял. Като лидер в продажбата и обслужването на тежкотоварни автомобили да предлага комплексни, висококачествени продукти и услуги от най-реномираните марки   Да създаде работна атмосфера, която да привлича творчески и талантливи хора.

 

Мисията на БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ е да помогне на клиента да се фокусира изцяло върху бизнеса си и неговия успех. Да осигури сътрудничество, което да е конкурентно предимство за партньорите и клиентите. Затова команията непрекъснато инвестира в модернизиране на базите си с най-новите технологии и постоянно усъвършенстване и обучение на професионалния и всеотдаен екип.