НОВИЯТ STRALIS NP​
PURE ​POWER​

​​​НОВИЯТ STRALIS NP

За вашия бизнес, за нашата планета

ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Реалистичната алтернатива на традиционните горива трябва да е поне толкова добра, колкото дизеловото гориво по отношение на осигуряваните работни характеристики, товароносимост и гъвкавост. При това, за да успее, тя трябва да гарантира същите или по-ниски пълни разходи за притежаване.
Ние разполагаме с такава алтернатива.

НОВИЯТ STRALIS NP е първият автомобил на природен газ, проектиран специално за превози на дълги разстояния. Той е оборудван с двигател с мощност 46​0 к.с. и носи същия полезен товар, като аналогичен камион с дизелов двигател, а с автономност до 1500 km може да измине без зареждане разстоянието от Мадрид до Франкфурт.

STRALIS NP улеснява вашия бизнес. За курсове на големи разстояния (в зависимост от цената на горивото) той става рентабилен избор при годишен пробег 120 000 km, а над тази стойност осигурява значителни икономии.
STRALIS NP се грижи за вашето спокойствие относно предстоящите още по-стриктни изисквания, които ще ограничат достъпа на дизелови автомобили до централните градски части и някои алпийски транспортни коридори.
STRALIS NP създава нови възможности с разширяване на търсенето в Европа на екологично чисти автомобили — от големите вериги за продажби на дребно до енергийния отрасъл и от автомобилната до хранително-вкусовата промишленост.

ЗА НАШАТА ПЛАНЕТА

Парниковите газове и замърсителите в атмосферата са проблем, който не може да се пренебрегва или решава със стари средства. За подобряване на устойчивостта на товарните превози са необходими нови подходи. В резултат от 25-годишно непрекъснато усъвършенстване автомобилите IVECO NATURAL POWER увеличават до максимум предимствата на природния газ по отношение на околната среда.

Природният газ е екологично най-чистото гориво за двигатели с вътрешно горене, със значителни екологични предимства:
• подобрява качеството на местния въздух и почти не замърсява атмосферата (–99% PM, –90% NMHC спрямо границите, установени с EURO 6),
• ограничава глобалното затопляне чрез значително намаляване на емисиите на CO2 (приблизително –15% в сравнение с аналогичен дизелов двигател и до –95% при работа с биометан),
• и може съществено да намали шумовите емисии в централните градски части и по време на нощни курсове.

По тези причини ръководните органи на Европа подкрепят бързото развитие на мрежата за доставка на газ, като до 2025 година максималното разстояние между станциите за зареждане трябва да се намали до 150 километра за CNG (сгъстен природен газ) и 400 километра за LNG (втечнен природен газ).
Природният газ е готов за пробив. Готови ли сте вие за навлизането на природния газ?

Брошура
Видео
Галерия

Изпрати запитване

За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:
Всички полета са задължителни