НОВИЯТ EUROCARGO
КАМИОНЪТ, КОЙТО ГРАДЪТ ХАРЕСВА​

КАМИОНЪТ, КОЙТО ГРАДЪТ ХАРЕСВА
ДЕЛОВИ ПАРТНЬОР ЗА ВСЕКИГО

Устойчив, ефективен, маневрен и универсален: Eurocargo е идеалният камион за градски превози и комунални услуги. От градски превози до сметосъбиране и сметоизвозване, почистване на пътища, пътни услуги и работа с контейнери – този автомобил може да задоволи всяка нужда. Благодарение нанамалената ширина на кабината (2,1 метра), големия ъгъл на завиване (52 градуса) и най-добрия радиус на завой в този клас (под 11 метра за варианта с междуосие 2790 mm) той е идеалният партньор за вашия бизнес.

КАМИОНЪТ, КОЙТО ГРАДЪТ ХАРЕСВА<span style="color: #0492D0;"><br />ДЕЛОВИ ПАРТНЬОР ЗА ВСЕКИГО
</span>

3 ФАКТА​​​ ЗА НОВИЯ IVECO EUROCARGO


-8%
разход

на гориво при градски доставки

от 160
до 320 hp

мощност на двигателя

4265
​до 10.175 mm

дължина на каросерията

​​

ИЗБЕРЕТЕ​ СВОЯ МОДЕЛ EUROCARGO​

и поискайте оферта​
ЕКОЛОГИЧНА УСТОЙЧИВОСТ. <span style="color: #0492D0;">ПРИРОДНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА</span>

ЕКОЛОГИЧНА УСТОЙЧИВОСТ. ПРИРОДНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

 

CNG е най-екологичното гориво, достъпно на пазара. Емисиите на CNG двигателя на IVECO съдържат по-малко азотни оксиди, нула оловни съединения и 95% по-малко прахови частици в сравнение с дизеловия еквивалент. Функциите итовароносимостта на автомобила са сходни с тези на дизеловия еквивалент. Eurocargo Natural Power е особено ефективен в големите градове – ниските му емисии означават, че може да се движи в зони с ограничен трафик, а ниските нива на шум го правят идеален за работа през нощта (PIEK сертификат).


 

НОВИЯТ EUROCARGO
КАМИОНЪТ, КОЙТО ГРАДЪТ ХАРЕСВА

ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИЕТЛНОСТ, НАМАЛЕН РАЗХОД

Двигателите на новия Eurocargo са дизеловите четирицилиндров Tector 5 с работен обем 4,5 литра и шестцилиндров Tector 7 с работен обем 6,7 литра, осигуряващи мощност до 320 hp. Оптимизирани са за максимална производителност при ниски обороти, което понижава общата цена на притежание.

Предлагат се и версии с 204 hp, използващи CNG.

ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИЕТЛНОСТ, <span style="color: #0492D0;">НАМАЛЕН РАЗХОД</span>
​​​​​​​​​​Nuovo EUROCARGO IVECO

ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО ЗА КОМФОРТ ​​​

Eurocargo е най-доброто решение за повече удобство в движение. Бутони за управление на волана, отделения за вещи, релсова закачалка за дрехи и комфортна седалка за водача с пневматично окачване. Идеален за градски превози, новият Eurocargo гарантира свободно ПРИДВИЖВАНЕ В КАБИНАТА: благодарение на линейното приборно табло и компактните размери на двигателния тунел водачът може лесно да слезе от автомобила от двете страни на кабината.

​ ​

Изпрати запитване

За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:
Всички полета са задължителни