IVECO S-WAY
DRIVE THE NEW WAY

ВАШИЯТ ДОМ ДАЛЕЧ ОТ ДОМА

С чисто нова кабина, изключителна горивна ефективност и модерни технологии и свързаност, камионът IVECO S-WAY представлява цялостно транспортно решение, разработено да осигури на водача отлични условия на пребиваване в кабината, и предлага печелившо решение на собствениците, търсещи добра конкурентоспособност и обща цена за притежание. Този камион е мечтата на всеки водач: проектирана за нуждите на водача, новата кабина е просторна и изобилства от удобства и съвременни технологии.

ТОВА Е ИСТИНСКИ ДОМ ДАЛЕЧ ОТ ДОМА.
IVECO S-WAY е камион със 100% свързаност, който открива нова ера в управлението на автопаркове и продължителното пребиваване на борда. Усъвършенстваните функции за свързаност на автомобила държат водачите в непрекъснат контакт с мениджъра на автопарка и специалистите по поддръжка на IVECO, както и с дилърската мрежа, така че те никога не са сами на пътя.

IVECO S-WAY. DRIVE THE NEW WAY


 

 
IVECO S-WAY
DRIVE THE NEW WAY
IVECO S-WAY

Ново ниво на
аеродинамичност и стил

 

@Titolo

Изцяло нова кабина с изключителна аеродинамичност, повишаваща още повече отличната горивна ефективност на автомобила с до 4%.

Тя е изцяло препроектирана, за да носи различни предимства на клиентите – от икономия на гориво и по-ниски общи разходи за притежание (TCO) до по-голяма безопасност за водача. Всеки детайл от екстериора на кабината е внимателно анализиран, за да се сведе до минимум въздушното съпротивление.

  • новият покрив е идеално интегриран в предната част на автомобила
  • предна решетка със заоблени ъгли и странични въздухозаборници
  • нова модулна броня с вградени обтекатели
  • оптимизиран аеродинамичен пакет и странични прагове с гумени удължения
  • предни изцяло led фарове
  • нова конструкция на вратата, достигаща до второто стъпало
  • вграден автономен климатик

IVECO S-WAY е разработен със специално внимание към водача, като новата кабина е препроектирана и подсилена, за да осигурява висока степен на пасивна безопасност. Новата конструкция осигурява и силно подобрена директна видимост за водача благодарение на целите странични прозорци и огледала за обратно виждане.

 

 
 
 

Изпрати запитване

За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:
Всички полета са задължителни