IVECO DAILY EURO 6 ШАСИ-КАБИНА

Кабината на новия Daily Euro 6 е по-удобна и по-тиха от всякога, а скоростната кутия HI-MATIC ще ви разкрие абсолютното удоволствие от шофирането. Достигнете ново ниво на свързаност: Daily изцяло интегрира вашите мобилни устройства и става ваш асистент в бизнеса и в управлението на автомобила.

IVECO DAILY EURO 6 ШАСИ-КАБИНА

​DAILY EURO 6 ШАСИ КАБИНА В 3 ЧИСЛА


от 3,3 чак до
7,2 тона

от 3000 до
5100 mm

междуосие

от 116 до
205 к.с.

мощност на двигателя

​​​​​​
СЪЗДАДЕН ЗДРАВ.БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ

СЪЗДАДЕН ЗДРАВ.
БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ

Предлаган с различни брутни тегла до 7,2 тона, това е единственият лекотоварен автомобил със здраво стоманено шаси като на камион, изработено от високоякостна стомана с дебелина до 5 мм, което позволява по-голяма товароносимост и способства за оптимизирането на товарния капацитет на цялата гама.

НОВИЯТ DAILY EURO 6
КОНСТРУКЦИЯ И КОМФОРТ

ВИНАГИ СВЪРЗАН

Daily Euro 6 се свързва с вашия смартфон или таблет чрез приложението Daily Business UP, за да подобри стила ви на шофиране и да ви помогне да намалите разхода на гориво с до 15%.

ГОТОВ ЗА ВСИЧКО

ГОТОВ ЗА ВСИЧКО

2 работни обема на двигателя, 6 варианта на мощност

Изберете правилния двигател за вашия бизнес: новият Daily Euro 6 може да ви отведе навсякъде. 3,0-литровият двигател F1C гарантира висока производителност във всяка ситуация, от 136 до 205 к.с. и максимален въртящ момент от 470 Nm.

Върхова производителност с 2,3-литровия двигатели F1A с мощност от 116 до 156 к.с.

ОПЦИИ ЗА ИЗБОР И ПАКЕТИ С ОПЦИИ

 


Персонализирайте своя Daily с най-подходящите аксесоари за бизнеса ви. Предлагат се повече от 40 аксесоара, чрез които да създадете идеалния автомобил за вашите нужди.

 

Изпрати запитване

За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:
Всички полета са задължителни